Sticky sriracha chicken wings van Flying Goose (advertentie)
Koken met Flying Goose: Wat is beter dan een grote schaal kippenvleugeltjes? Maak ze éxtra lekker met deze sticky zoet/pittige Sriracha en honing marinade.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200C.
Halveer de cherry tomaatjes en snijd de citroen in halve plakjes.
Meng de honing, de geperste knoflookteentjes en de sriracha saus voor de marinade in een grote kom.
Voeg de kippenvleugeltjes toe aan de marinade. Roer deze goed door de marinade heen, zodat ze allemaal mooi bedekt zijn.
Leg de vleugeltjes op een met bakpapier bedekte bakplaat, bedruip met de overgebleven marinade en bak gedurende 10-15 minuten.
Draai om, voeg de tomaten en de citroenpartjes toe en bak nog eens 10-15 minuten in de oven.
Bestrooi de kippenvleugels voor het serveren met de stukjes rozemarijn.
Sticky sriracha chicken wings van Flying Goose (advertentie)
Koken met Flying Goose: Wat is beter dan een grote schaal kippenvleugeltjes? Maak ze éxtra lekker met deze sticky zoet/pittige Sriracha en honing marinade.
null personen
440 kcal
45 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200C.
Halveer de cherry tomaatjes en snijd de citroen in halve plakjes.
Meng de honing, de geperste knoflookteentjes en de sriracha saus voor de marinade in een grote kom.
Voeg de kippenvleugeltjes toe aan de marinade. Roer deze goed door de marinade heen, zodat ze allemaal mooi bedekt zijn.
Leg de vleugeltjes op een met bakpapier bedekte bakplaat, bedruip met de overgebleven marinade en bak gedurende 10-15 minuten.
Draai om, voeg de tomaten en de citroenpartjes toe en bak nog eens 10-15 minuten in de oven.
Bestrooi de kippenvleugels voor het serveren met de stukjes rozemarijn.
bereidingstip:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g cherrytomaten
1 citroen
70 ml vloeibare honing
2 tenen knoflook
3 el Flying Goose Sriracha hot chili sauce
1 kg kippenvleugels
1 takje verse rozemarijn
Dit heb je nodig
bakpapier