Paasbrunchboard
Tover voor je paasbrunch om tot borrelplank en je hebt een paasbrunchboard. Leg je plank vol met allerlei lekkers als paasbrood, zoet en hartig beleg in allerlei paasvormen en maten. Helemaal gezellig!
Aan de slag
Bak de paashaasfiguur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel ondertussen de kazen als een waaier en de ham en zalm in roosjes over de plank. Schep de roomkaas in een schaaltje en leg erbij. Snijd de komkommer in plakjes en verdeel samen met de tomaatjes over de plank. Garneer hier en daar met wat tuinkers. Verdeel ook de aardbeien ertussen.
Doe de roomboter, paashaas en -hagel in schaaltjes en leg erbij. Verdeel de stol en paashaasfiguur ertussen en leg ook de gekleurde eitjes en chocobloemen ertussen.
Paasbrunchboard
Tover voor je paasbrunch om tot borrelplank en je hebt een paasbrunchboard. Leg je plank vol met allerlei lekkers als paasbrood, zoet en hartig beleg in allerlei paasvormen en maten. Helemaal gezellig!
null personen
795 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bak de paashaasfiguur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel ondertussen de kazen als een waaier en de ham en zalm in roosjes over de plank. Schep de roomkaas in een schaaltje en leg erbij. Snijd de komkommer in plakjes en verdeel samen met de tomaatjes over de plank. Garneer hier en daar met wat tuinkers. Verdeel ook de aardbeien ertussen.
Doe de roomboter, paashaas en -hagel in schaaltjes en leg erbij. Verdeel de stol en paashaasfiguur ertussen en leg ook de gekleurde eitjes en chocobloemen ertussen.
combinatietip:
serveertip:
serveertip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 AH Excellent groot paashaasbrood (afbak)
100 g plakken belegen kaas 48+
100 g geitenkaasplakken
110 g yorkham
100 g gerookte zalm
200 g kruidenroomkaas
1 komkommer
250 g snoeptomaatjes
1 bakje tuinkers
250 g verse aardbeien
1 roomboter paashaas
1 doosje AH Excellent paashagel
1 feeststol
1 schaal AH Excellent musket bloemen melkchocolade
Dit heb je nodig
grote borrelplank