Paashaasbrood
Met zo'n gezellig paasbrood leuk je meteen je brunch op. Beleg met 'm als een broodje 'gezond': met kaas, ei en allerlei groentjes. Zo heb je in een keer een belegd broodje voor meerdere mensen.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak het paasbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer ondertussen de cherrytomaten. Snijd de komkommer in plakjes en de peterselie fijn. Verhit de helft van de roomboter in een grote koekenpan en bak 4 spiegeleieren (per paasbrood).
Snijd het brood in de lengte doormidden en besmeer met de rest van de boter. Beleg de onderkant met de sla, kaas, komkommer, 1 gebakken ei en de tomaat. Bestrooi met de peterselie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Dek af met de bovenkant van het brood en serveer samen met de rest van de gebakken eieren.
Paashaasbrood
Met zo'n gezellig paasbrood leuk je meteen je brunch op. Beleg met 'm als een broodje 'gezond': met kaas, ei en allerlei groentjes. Zo heb je in een keer een belegd broodje voor meerdere mensen.
null personen
405 kcal
15 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak het paasbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer ondertussen de cherrytomaten. Snijd de komkommer in plakjes en de peterselie fijn. Verhit de helft van de roomboter in een grote koekenpan en bak 4 spiegeleieren (per paasbrood).
Snijd het brood in de lengte doormidden en besmeer met de rest van de boter. Beleg de onderkant met de sla, kaas, komkommer, 1 gebakken ei en de tomaat. Bestrooi met de peterselie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Dek af met de bovenkant van het brood en serveer samen met de rest van de gebakken eieren.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 AH Excellent groot paashaasbrood (afbak)
3 cherrytomaten
¼ komkommer
5 g verse platte peterselie
40 g ongezouten roomboter
4 scharreleieren
4 blaadjes babyromainesla
2 plakken jonge kaas 48+