Smash RotiChoti van Faja Lobi (advertentie)
Koken met Faja Lobi: Uitgeroepen tot Beste Product v/h Jaar in de Wereldkeuken! Bekroond door 600.000 fans: Faja Lobi, een gepassioneerde familiekeuken!
Aan de slag
Gehakt in een grote kom doen, voeg hieraan toe Bami Trafasie (roerbakmix). Voeg ook de ui (grof of fijn gesnipperd), selderij en het ei toe; kneed het gehakt tot alle ingrediënten goed zijn gemengd.
Draai van het gehaktmengsel 4 ronde gehaktballen, verdeel per RotiChoti één gehaktbal.
Koekenpan verhitten en lichtelijk met olie besmeren, bak de 1 voor 1 de RotiChoti aan de vleeszijde circa 4 minuten. Keer om, leg de Cheddar cheese erop; bak de RotiChoti tot de Cheddar cheese gesmolten is en haal het daarna uit de pan.
Garneer met de sla, tomaat, augurken.
Smash RotiChoti van Faja Lobi (advertentie)
Koken met Faja Lobi: Uitgeroepen tot Beste Product v/h Jaar in de Wereldkeuken! Bekroond door 600.000 fans: Faja Lobi, een gepassioneerde familiekeuken!
null personen
475 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Gehakt in een grote kom doen, voeg hieraan toe Bami Trafasie (roerbakmix). Voeg ook de ui (grof of fijn gesnipperd), selderij en het ei toe; kneed het gehakt tot alle ingrediënten goed zijn gemengd.
Draai van het gehaktmengsel 4 ronde gehaktballen, verdeel per RotiChoti één gehaktbal.
Koekenpan verhitten en lichtelijk met olie besmeren, bak de 1 voor 1 de RotiChoti aan de vleeszijde circa 4 minuten. Keer om, leg de Cheddar cheese erop; bak de RotiChoti tot de Cheddar cheese gesmolten is en haal het daarna uit de pan.
Garneer met de sla, tomaat, augurken.
serveertip:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el Faja Lobi bami trafasie
500 g kipgehakt naturel
1 ui
4 takjes verse selderij
1 middelgroot scharrelei
4 vellen Faja Lobi RotiChoti
10 ml zonnebloemolie
4 smeltkaas met cheddar
1 kropsla
2 tomaten
8 augurken