Spelt spaghetti met truffelolijven van Amogusti (advertentie)

Amogusti

bewaar
bewaar

Spelt spaghetti met truffelolijven van Amogusti (advertentie)

Koken met Amogusti: de gevulde olijven van Amogusti zijn heerlijk vooral op de borrelplank maar ook door de pasta!

16 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Zet een pan met water op het vuur voor de spaghetti. Kook de spaghetti beetgaar volgens de instructies op de verpakking.

Snijd de kerstomaatjes doormidden en doe deze in een pan met een scheutje water.

Laat koken op een laag vuur met de deksel op de pan zodat de saus niet droog wordt. Laat even pruttelen.

Snijd het teentje knoflook in kleine stukjes en versnipper de ui. Bak in een andere pan in een laagje olie.

Voeg de knoflook en ui, een snufje zout, de truffelpasta en eventueel kleine stukjes basilicum aan de tomaten toe. Haal van het vuur. Giet de gekookte spaghetti af en voeg direct toe aan de tomaten-truffelsaus. Meng met beleid door elkaar.

Voeg de Amogusti olijven met truffelsmaak toe.

combinatietipLekker met ciabatta.
algemeenDit recept is ontwikkeld door Amogusti. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spelt spaghetti met truffelolijven van Amogusti (advertentie)

Koken met Amogusti: de gevulde olijven van Amogusti zijn heerlijk vooral op de borrelplank maar ook door de pasta!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig