Speculoospasta maken
In 5 minuten jouw eigen speculoospasta! Supermakkelijk, budgetproof, en gegarandeerd een smeuïg feestje op je ontbijttafel, zonder gedoe!
Aan de slag
Maal de speculooskoekjes fijn in de keukenmachine. Voeg de rest van de ingrediënten toe en mix tot een gladde pasta.
bewaartipJe kunt de speculoospasta in een schone pot in de koelkast 1 week bewaren.
serveertipMet dit recept maak je ca. 400 g speculoospasta. Met 20-25 g per portie heb je genoeg voor ca.16 porties.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Speculoospasta maken
In 5 minuten jouw eigen speculoospasta! Supermakkelijk, budgetproof, en gegarandeerd een smeuïg feestje op je ontbijttafel, zonder gedoe!
null porties
110 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Maal de speculooskoekjes fijn in de keukenmachine. Voeg de rest van de ingrediënten toe en mix tot een gladde pasta.
bewaartip:
serveertip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g speculoos
50 g ongezouten roomboter
75 ml melk
1 tl kaneel
Dit heb je nodig
keukenmachine