Kleine wentelteefjes met pasta en crumble van speculoos
Wow! Deze kleine wentelteefjes met speculoos pasta én crumble zijn pas echt om je vingers bij af te likken, zo lekker.
Aan de slag
Snijd de brioche in 4 plakken (per 4 personen). Snijd elke plak in 9 gelijke stukken van 2-3 cm en doe in een lage schaal.
Klop de eieren los met de melk, schenk over de stukken brioche en schep om.
Verhit de boter in een grote koekenpan en bak het brood in ca. 5 min. op middelhoog vuur goudbruin. Schep regelmatig om.
Doe ondertussen de speculoospasta in een vuurvaste kom. Hang de kom in een iets grotere pan met bijna kokend water en laat de speculoospasta smelten (au bain-marie).
Verkruimel de koekjes fijn. Verdeel de briochestukken over borden en verdeel de gesmolten speculoospasta erover. Garneer met de speculooskruim en verse frambozen.
Kleine wentelteefjes met pasta en crumble van speculoos
Wow! Deze kleine wentelteefjes met speculoos pasta én crumble zijn pas echt om je vingers bij af te likken, zo lekker.
nagerecht
null personen
480 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de brioche in 4 plakken (per 4 personen). Snijd elke plak in 9 gelijke stukken van 2-3 cm en doe in een lage schaal.
Klop de eieren los met de melk, schenk over de stukken brioche en schep om.
Verhit de boter in een grote koekenpan en bak het brood in ca. 5 min. op middelhoog vuur goudbruin. Schep regelmatig om.
Doe ondertussen de speculoospasta in een vuurvaste kom. Hang de kom in een iets grotere pan met bijna kokend water en laat de speculoospasta smelten (au bain-marie).
Verkruimel de koekjes fijn. Verdeel de briochestukken over borden en verdeel de gesmolten speculoospasta erover. Garneer met de speculooskruim en verse frambozen.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g chinois brioche broden
2 middelgrote eieren
150 ml halfvolle melk
30 g ongezouten roomboter
75 g speculoospasta
50 g speculoos
225 g verse frambozen