Kleine wentelteefjes met pasta en crumble van speculoos
bewaar
bewaar

Kleine wentelteefjes met pasta en crumble van speculoos

Wow! Deze kleine wentelteefjes met speculoos pasta én crumble zijn pas echt om je vingers bij af te likken, zo lekker.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de brioche in 4 plakken (per 4 personen). Snijd elke plak in 9 gelijke stukken van 2-3 cm en doe in een lage schaal.

Klop de eieren los met de melk, schenk over de stukken brioche en schep om.

Verhit de boter in een grote koekenpan en bak het brood in ca. 5 min. op middelhoog vuur goudbruin. Schep regelmatig om.

Doe ondertussen de speculoospasta in een vuurvaste kom. Hang de kom in een iets grotere pan met bijna kokend water en laat de speculoospasta smelten (au bain-marie).

Verkruimel de koekjes fijn. Verdeel de briochestukken over borden en verdeel de gesmolten speculoospasta erover. Garneer met de speculooskruim en verse frambozen.

serveertipServeer dit gerecht eens met geraspte kokos.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kleine wentelteefjes met pasta en crumble van speculoos

Wow! Deze kleine wentelteefjes met speculoos pasta én crumble zijn pas echt om je vingers bij af te likken, zo lekker.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig