Noedels met witte kool en dumplings (advertorial)
Geef je noedels een upgrade door er dumplings en witte kool aan toe te voegen.
Aan de slag
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel onder koud stromend water. Verwarm de dimsum volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de kool in flinterdunne repen. Snijd de uien in halve ringen. Snijd de knoflook fijn en schil en rasp de gember.
Verhit de olie in een wok en roerbak de kool en ui 3 min. op hoog vuur. Voeg de knoflook en gember toe en roerbak nog 2 min. Voeg de oestersaus, sojasaus en sesamolie toe en roerbak nog 1 min. Voeg de noedels en het water toe en bak nog 2-3 min.
Snijd ondertussen de bosui in dunne schuine ringen. Verdeel de noedels over borden en verdeel de dimsum en bosui erover.
Noedels met witte kool en dumplings (advertorial)
Geef je noedels een upgrade door er dumplings en witte kool aan toe te voegen.
hoofdgerecht
null personen
545 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel onder koud stromend water. Verwarm de dimsum volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de kool in flinterdunne repen. Snijd de uien in halve ringen. Snijd de knoflook fijn en schil en rasp de gember.
Verhit de olie in een wok en roerbak de kool en ui 3 min. op hoog vuur. Voeg de knoflook en gember toe en roerbak nog 2 min. Voeg de oestersaus, sojasaus en sesamolie toe en roerbak nog 1 min. Voeg de noedels en het water toe en bak nog 2-3 min.
Snijd ondertussen de bosui in dunne schuine ringen. Verdeel de noedels over borden en verdeel de dimsum en bosui erover.
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
248 g woknoedels
180 g diepvries dimsum assorti
600 g witte kool
2 rode uien
2 tenen knoflook
30 g verse gember
2 el arachideolie
4 el Lee Kum Kee premium oestersaus
2 el sojasaus
1 el sesamolie
100 ml water
1 bosui