Gegrilde aubergine met tonijn van Rio Mare (advertentie)
Koken met Rio Mare: simpel, maar smaakvol. Dit voorgerecht is ideaal voor een avondje Italiaans tafelen.
Aan de slag
Verwarm de oven op 200°C en leg de aubergines in z’n geheel op een bakplaat met bakpapier. Bak ze in ca. 40 minuten gaar en draai ze tussendoor een paar keer om.
Snijd de tomaten doormidden en fruit ze in een pan met olijfolie, tijm, peper en zout.
Snijd de geroosterde aubergines over de lengte doormidden en leg ze op een schaal, met de binnenkant naar boven.
Verdeel de burrata en de tomaatjes over de aubergines. Besprenkel met wat olijfolie en een snufje zout en peper.
Schep de tonijn er bovenop en serveer.
Gegrilde aubergine met tonijn van Rio Mare (advertentie)
Koken met Rio Mare: simpel, maar smaakvol. Dit voorgerecht is ideaal voor een avondje Italiaans tafelen.
null personen
455 kcal
45 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven op 200°C en leg de aubergines in z’n geheel op een bakplaat met bakpapier. Bak ze in ca. 40 minuten gaar en draai ze tussendoor een paar keer om.
Snijd de tomaten doormidden en fruit ze in een pan met olijfolie, tijm, peper en zout.
Snijd de geroosterde aubergines over de lengte doormidden en leg ze op een schaal, met de binnenkant naar boven.
Verdeel de burrata en de tomaatjes over de aubergines. Besprenkel met wat olijfolie en een snufje zout en peper.
Schep de tonijn er bovenop en serveer.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 aubergines
100 g cherrytomaten
50 ml olijfolie extra vierge
4 takjes verse tijm
125 g burrata
320 g Rio Mare tonijn in olijfolie