Koolhydraatarme lunch-salade met gegrilde makreelfilet en venkel
bewaar
bewaar

Koolhydraatarme lunch-salade met gegrilde makreelfilet en venkel

Gegrilde makreel, venkel en appel gaan heel goed samen. Dat maakt deze salade tot de perfecte lunch.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de onderkant van de venkel, halveer in de lengte en snijd in de lengte in dunne reepjes. Halveer de komkommers in de lengte en snijd in reepjes.

Snijd de onderkant van het witlof, halveer in de lengte en snijd in de lengte in dunne reepjes.

Boen de appel schoon. Halveer en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in dunne reepjes (julienne). Snijd de bieslook fijn.

Doe de kikkererwten in een vergiet en spoel af onder koud stromend water.

Laat de makreel uitlekken en vang de olie op. Meng de opgevangen olie met de azijn tot een dressing.

Meng de venkel, komkommer, witlof, appel, kikkererwten, veldsla, bieslook en dressing tot een salade en verdeel over diepe borden. Verdeel de makreel erover en bestrooi met peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Koolhydraatarme lunch-salade met gegrilde makreelfilet en venkel

Gegrilde makreel, venkel en appel gaan heel goed samen. Dat maakt deze salade tot de perfecte lunch.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig