Salade van meloen en venkel
Een barbecue is niet compleet zonder frisse salade, dus deze salade van meloen en venkel is alles wat je nodig hebt: zoet en verfrissend tegelijk.
10 min. bereiden
10 ingrediënten
Aan de slag
Schil en snijd de meloen in parten. Verwijder de zaden. Snijd de partjes in dunne plakjes. Snijd harde stukken van de venkel en snijd de knol in de lengte in dunne plakjes. Snijd de dille grof. Meng de meloen, venkel en dille in een grote kom met het zeezout.
Meng de crème fraîche met de mosterd, honing, olie en azijn tot een dikke dressing. Breng op smaak met peper. Meng de dressing door de meloen-venkelsalade en verdeel de kapperappeltjes over de salade.
Salade van meloen en venkel
Een barbecue is niet compleet zonder frisse salade, dus deze salade van meloen en venkel is alles wat je nodig hebt: zoet en verfrissend tegelijk.
bijgerecht
null personen
10 min. bereiden
Aan de slag
Schil en snijd de meloen in parten. Verwijder de zaden. Snijd de partjes in dunne plakjes. Snijd harde stukken van de venkel en snijd de knol in de lengte in dunne plakjes. Snijd de dille grof. Meng de meloen, venkel en dille in een grote kom met het zeezout.
Meng de crème fraîche met de mosterd, honing, olie en azijn tot een dikke dressing. Breng op smaak met peper. Meng de dressing door de meloen-venkelsalade en verdeel de kapperappeltjes over de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 galiameloen
1 venkelknol
15 g verse dille
½ tl zeezout
2 el crème fraîche
1 tl dijonmosterd
1 el honing
1 el extra vergine olijfolie
2 el dragonazijn
2 el kapperappeltjes