Rucolasalade met balsamico dressing van Bertolli (advertentie)
Koken met Bertolli: proef de authentieke smaak van Italië met Bertolli olijfolie en balsamico-azijn. Deze salade van rucola, tomaatjes en burrata is gegarandeerd genieten.
Aan de slag
Giet de Bertolli Balsamico-azijn en de Bertolli Extra Vergine Olijfolie Originale in een kom en mix dit tot een dressing.
Karamelliseer ondertussen de cherrytomaatjes op laag vuur ongeveer 5minuten in Bertolli Extra Vergine Olijfolie Originale.
Rooster de pijnboompitten en laat ze afkoelen.
Meng de rucola sla met de dressing en voeg de cherrytomaten en de zongedroogde tomaten toe.
Leg de bol burrata in het midden van de salade en besprenkel met wat olijfolie, zwarte peper, de pijnboompitten en de verse basilicum. Buon appetito!
Rucolasalade met balsamico dressing van Bertolli (advertentie)
Koken met Bertolli: proef de authentieke smaak van Italië met Bertolli olijfolie en balsamico-azijn. Deze salade van rucola, tomaatjes en burrata is gegarandeerd genieten.
null personen
360 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Giet de Bertolli Balsamico-azijn en de Bertolli Extra Vergine Olijfolie Originale in een kom en mix dit tot een dressing.
Karamelliseer ondertussen de cherrytomaatjes op laag vuur ongeveer 5minuten in Bertolli Extra Vergine Olijfolie Originale.
Rooster de pijnboompitten en laat ze afkoelen.
Meng de rucola sla met de dressing en voeg de cherrytomaten en de zongedroogde tomaten toe.
Leg de bol burrata in het midden van de salade en besprenkel met wat olijfolie, zwarte peper, de pijnboompitten en de verse basilicum. Buon appetito!
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 ml Bertolli extra vierge originale olijfolie
25 ml Bertolli balsamico azijn
1 el Bertolli extra vierge originale olijfolie
250 g cherrytomaten
60 g pijnboompitten
100 g rucola
285 g burrata
7½ g verse basilicum