Rucolasalade met artisjok en balsamico
Zo'n salade als deze kun je eigenlijk overal bij eten, maar bij de Italiaanse keuken doet-ie het helemaal goed.
Aan de slag
Doe de rucola in een saladeschaal. Laat het potje gegrilde artisjok in olie uitlekken, maar vang 2 el olie (per 4 personen) op. Meng de artisjok en de olie door de rucola. Besprenkel met de cremaceto balsamico en bestrooi met geroosterde pijnboompitten.
Rucolasalade met artisjok en balsamico
Zo'n salade als deze kun je eigenlijk overal bij eten, maar bij de Italiaanse keuken doet-ie het helemaal goed.
bijgerecht
null personen
810 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Doe de rucola in een saladeschaal. Laat het potje gegrilde artisjok in olie uitlekken, maar vang 2 el olie (per 4 personen) op. Meng de artisjok en de olie door de rucola. Besprenkel met de cremaceto balsamico en bestrooi met geroosterde pijnboompitten.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
75 g rucola
180 g gegrilde artisjok in olie
2 el Mazzetti cremaceto balsamico
50 g geroosterde pijnboompitten