AH Excellent verspakket paddenstoelenragout
Altijd feest met ragoutpasteitjes! Met dit handige verspakket maak je een bospaddenstoelenragout met meegeleverde knapperige pasteibakjes.
15 min. bereiden / 10 min. oventijd
3 ingrediënten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 165 °C. Verwarm de lege pasteibakjes ca. 10 min. in het midden van de voorverwarmde oven.
Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan en bak hierin de paddenstoelenmix 3- 5 min. op hoog vuur.
Voeg de kookzuivel en de paddenstoelensaus toe en verwarm het geheel nog 5 min. op laag vuur. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes.
Serveer de pasteibakjes met de ragout en garneer met de gesneden bosui.
AH Excellent verspakket paddenstoelenragout
Altijd feest met ragoutpasteitjes! Met dit handige verspakket maak je een bospaddenstoelenragout met meegeleverde knapperige pasteibakjes.
hoofdgerecht
null personen
15 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 165 °C. Verwarm de lege pasteibakjes ca. 10 min. in het midden van de voorverwarmde oven.
Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan en bak hierin de paddenstoelenmix 3- 5 min. op hoog vuur.
Voeg de kookzuivel en de paddenstoelensaus toe en verwarm het geheel nog 5 min. op laag vuur. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes.
Serveer de pasteibakjes met de ragout en garneer met de gesneden bosui.
serveertip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 AH Excellent gesneden verspakket paddenstoelenragout
1 el milde olijfolie
100 ml kookzuivel