Biefstuksalade met spitskool, komkommer en cashewnoten
bewaar
bewaar

Biefstuksalade met spitskool, komkommer en cashewnoten

Zet vanavond in 15 minuten deze biefstuksalade met spitskool, komkommer en cashewnoten op tafel! Makkelijk en ook nog eens ketoproof.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen. Dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrooi met peper en eventueel zout. Verhit ⅔ van de olie in een koekenpan op hoog vuur en bak de biefstukken in 3-4 min. medium rare. Keer halverwege. Haal uit de pan en laat 5 min. op een bord onder aluminiumfolie rusten.

Halveer ondertussen de komkommer, verwijder de zaadlijsten en snijd in plakjes van een ½ cm. Snijd de knoflook fijn. Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijsten en snijd in dunne reepjes. Hak de cashewnoten grof.

Meng de spitskool met de komkommer, rode peper, knoflook, sojasaus, ketjap manis en de rest van de olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd de biefstukken in dunne plakjes. Verdeel de salade over de borden en serveer met de biefstuk. Bestrooi met de cashewnoten.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Biefstuksalade met spitskool, komkommer en cashewnoten

Zet vanavond in 15 minuten deze biefstuksalade met spitskool, komkommer en cashewnoten op tafel! Makkelijk en ook nog eens ketoproof.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig