Pluimfeestburger van De Vegetarische Slager (advertentie)

De Vegetarische Slager

bewaar
bewaar

Pluimfeestburger van De Vegetarische Slager (advertentie)

Koken met De Vegetarische Slager: je AVG'tje wordt gegarandeerd feest met deze krokante pluimfeestburger! Combineer met gebakken aardappelen, sperziebonen en een zelfgemaakt sausje van mayonaise, peterselie en citroensap.

30 min. bereiden / 40 min. oventijd

13 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de aardappelen in partjes en verdeel ze gelijkmatig over een bakplaat. Plet de knoflookteentjes en leg ze tussen de aardappelen met de tijm en rozemarijn. Kruid de aardappelen met olijfolie, zout en peper en meng dit met elkaar. Rooster de aardappelpartjes 40 minuten in de oven en draai ze halverwege de baktijd om met een spatel.

Snijd de uien in dunne ringetjes. Breng de azijn, suiker en zout aan de kook in een kleine steelpan. Voeg de uienringen toe en kook 3 minuten. Giet het mengsel en de uien in een schone kom.

Bereid de vegan Pluimfeest Burgers via de instructies op de verpakking.

Snijd de peterselie fijn en meng met de mayonaise en het citroensap. Serveer de krokante burgers met de geroosterde aardappelpartjes, sperziebonen, uitjes en de mayonaise.

algemeenDit recept is ontwikkeld door De Vegetarische Slager. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pluimfeestburger van De Vegetarische Slager (advertentie)

Koken met De Vegetarische Slager: je AVG'tje wordt gegarandeerd feest met deze krokante pluimfeestburger! Combineer met gebakken aardappelen, sperziebonen en een zelfgemaakt sausje van mayonaise, peterselie en citroensap.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig