Pluimfeestburger van De Vegetarische Slager (advertentie)
Koken met De Vegetarische Slager: je AVG'tje wordt gegarandeerd feest met deze krokante pluimfeestburger! Combineer met gebakken aardappelen, sperziebonen en een zelfgemaakt sausje van mayonaise, peterselie en citroensap.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de aardappelen in partjes en verdeel ze gelijkmatig over een bakplaat. Plet de knoflookteentjes en leg ze tussen de aardappelen met de tijm en rozemarijn. Kruid de aardappelen met olijfolie, zout en peper en meng dit met elkaar. Rooster de aardappelpartjes 40 minuten in de oven en draai ze halverwege de baktijd om met een spatel.
Snijd de uien in dunne ringetjes. Breng de azijn, suiker en zout aan de kook in een kleine steelpan. Voeg de uienringen toe en kook 3 minuten. Giet het mengsel en de uien in een schone kom.
Bereid de vegan Pluimfeest Burgers via de instructies op de verpakking.
Snijd de peterselie fijn en meng met de mayonaise en het citroensap. Serveer de krokante burgers met de geroosterde aardappelpartjes, sperziebonen, uitjes en de mayonaise.
Pluimfeestburger van De Vegetarische Slager (advertentie)
Koken met De Vegetarische Slager: je AVG'tje wordt gegarandeerd feest met deze krokante pluimfeestburger! Combineer met gebakken aardappelen, sperziebonen en een zelfgemaakt sausje van mayonaise, peterselie en citroensap.
null personen
659 kcal
30 min. bereiden
40 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de aardappelen in partjes en verdeel ze gelijkmatig over een bakplaat. Plet de knoflookteentjes en leg ze tussen de aardappelen met de tijm en rozemarijn. Kruid de aardappelen met olijfolie, zout en peper en meng dit met elkaar. Rooster de aardappelpartjes 40 minuten in de oven en draai ze halverwege de baktijd om met een spatel.
Snijd de uien in dunne ringetjes. Breng de azijn, suiker en zout aan de kook in een kleine steelpan. Voeg de uienringen toe en kook 3 minuten. Giet het mengsel en de uien in een schone kom.
Bereid de vegan Pluimfeest Burgers via de instructies op de verpakking.
Snijd de peterselie fijn en meng met de mayonaise en het citroensap. Serveer de krokante burgers met de geroosterde aardappelpartjes, sperziebonen, uitjes en de mayonaise.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
750 g aardappelen
2 tenen knoflook
2 takjes verse rozemarijn
2 takjes verse tijm
5 el milde olijfolie
2 kleine uien
200 ml azijn
1 el kristalsuiker
1 tl zeezout
360 g Vegetarische Slager pluimfeestburgers
1 tl verse peterselie
4 el Hellmann's vegan mayonaise
1 tl citroensap