Pasta pesto van De Vegetarische Slager (advertentie)

De Vegetarische Slager

bewaar
bewaar

Pasta pesto van De Vegetarische Slager (advertentie)

Koken met De Vegetarische Slager: pasta pesto is altijd een goed idee. Vooral met krokante vegetarische kipstuckjes en smeuïge versgemaakte pesto. Top af met cherrytomaten.

20 min. bereiden

15 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de pasta volgens aanwijzing op de verpakking. Rooster de pijnboompitten in een droge pan tot deze beginnen te geuren. Zet opzij om af te koelen. Was de cherrytomaten en halveer deze, zet opzij voor later gebruik.

Was de basilicum en peterselie, droog goed af. In de blender zet je basilicum, peterselie, geroosterde pijnboompitten, extra vierge olijfolie, sap van de citroen, Parmezaanse kaas, chilivlokken, zout en peper naar keuze. Pureer tot een gladde pasta.

Zodra de pasta klaar is met koken meng je de pesto erdoorheen. Zet opzij voor later gebruik. Doe een beetje olie in een pan en bak de vegan Kipstuckjes krokant met de uienpoeder, knoflookpoeder, tijm en provinciale kruiden. Ga je voor een versie mét Vegan Speckjes als garnering? Bak deze in een ander pannetje, tot ook deze krokant zijn.

Serveer de pasta pesto in een diep bord, strooi er wat gehalveerde cherrytomaten over en maak af met de krokante vegan Kipstuckjes. Tot slot kun je er vegan Speckjes overheen strooien, als extra garnering.

algemeenDit recept is ontwikkeld door De Vegetarische Slager. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta pesto van De Vegetarische Slager (advertentie)

Koken met De Vegetarische Slager: pasta pesto is altijd een goed idee. Vooral met krokante vegetarische kipstuckjes en smeuïge versgemaakte pesto. Top af met cherrytomaten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig