Roerbak met gehakt, rodekool, peen en taugé
bewaar
bewaar

Roerbak met gehakt, rodekool, peen en taugé

Schep je bord maar vol met kruidig gehakt, frisse rodekool, peen en taugé. Maak 't af met koriander en limoenrasp. Extra fijn: deze roerbak is paleo en budgetproof!

20 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Schil en rasp de winterpeen. Snijd de rodekool in flinterdunne reepjes. Schil en snijd de gember fijn. Snijd de knoflook fijn en snijd de bosuitjes in dunne ringen.

Verhit de helft van de olie in een wok op hoog vuur en bak het gehakt in 3 min. rul. Schep uit de pan maar laat het bakvet achter in de pan.

Verhit de rest van de olie in de wok en bak de gember en bosui 2 min. op hoog vuur. Voeg de knoflook, rode kool, peen toe en bak 3 min. mee. Voeg het gehakt en de taugé toe en verwarm 1 min. door.

Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil en snijd de halve vrucht in parten. Snijd de koriander fijn.

Voeg de koriander en limoenrasp toe en breng op smaak met de sesamolie, peper en eventueel zeezout. Serveer de roerbak met een partje limoen.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roerbak met gehakt, rodekool, peen en taugé

Schep je bord maar vol met kruidig gehakt, frisse rodekool, peen en taugé. Maak 't af met koriander en limoenrasp. Extra fijn: deze roerbak is paleo en budgetproof!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig