Pasta carbonara met spinazie-spaghetti van Knorr (advertentie)
Koken met Knorr: deze pasta carbonara dankt z'n mooie groene kleur aan de spinazie die in de pasta verwerkt zit. Verder is-ie, zoals je 'm gewend bent, gemaakt met spek, ei en Parmezaanse kaas.
Aan de slag
Bereid de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Snijd de bacon in blokjes en hak de knoflook en ui fijn. Bak de bacon in een koekenpan totdat deze goudbruin is. Voeg de fijngehakte knoflook en ui toe totdat deze lichtgekleurd zijn. Rasp de Parmezaanse kaas.
Klop 2 eieren en 1 eigeel met ⅔ van de Parmezaanse kaas en een beetje peper.
Giet de spaghetti af, maar bewaar een beetje kookvocht.
Haal de pan met bacon van het vuur. Voeg de spaghetti toe en meng het bij elkaar. Voeg het eimengsel toe en roer dit snel. Voeg dan een eetlepel van het kookvocht toe en roer dit snel door elkaar.
Garneer de pasta carbonara met de overgebleven Parmezaanse kaas.
Pasta carbonara met spinazie-spaghetti van Knorr (advertentie)
Koken met Knorr: deze pasta carbonara dankt z'n mooie groene kleur aan de spinazie die in de pasta verwerkt zit. Verder is-ie, zoals je 'm gewend bent, gemaakt met spek, ei en Parmezaanse kaas.
null personen
416 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Snijd de bacon in blokjes en hak de knoflook en ui fijn. Bak de bacon in een koekenpan totdat deze goudbruin is. Voeg de fijngehakte knoflook en ui toe totdat deze lichtgekleurd zijn. Rasp de Parmezaanse kaas.
Klop 2 eieren en 1 eigeel met ⅔ van de Parmezaanse kaas en een beetje peper.
Giet de spaghetti af, maar bewaar een beetje kookvocht.
Haal de pan met bacon van het vuur. Voeg de spaghetti toe en meng het bij elkaar. Voeg het eimengsel toe en roer dit snel. Voeg dan een eetlepel van het kookvocht toe en roer dit snel door elkaar.
Garneer de pasta carbonara met de overgebleven Parmezaanse kaas.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g Knorr spinazie spaghetti
175 g bacon
1 teen knoflook
1 middelgrote ui
70 g Parmezaanse kaas
3 middelgrote scharreleieren