Jamur masak met noedels van ABC (advertentie)
Koken met ABC: deze kruidige gebakken paddenstoelen combineren uitstekend met gebakken noedel. Bordje bami vanavond dus!
Aan de slag
Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Snijd de champignons in kwarten en de shiitake in plakjes. Rasp de gember. Blancheer de broccoliroosjes.
Neem een grote wok en verhit hierin een beetje olie. Voeg de ui toe en bak tot deze glazig is. Voeg de knoflook en de paddenstoelen toe en bak tot deze goudbruin en gaar zijn. Voeg als laatste de broccoli toe.
Voeg nu de geraspte gember, peper, ABC Sweet Soy Sauce (Kecap Manis) en de chilisaus toe en roerbak dit nog eens op hoog vuur. Laat het niet te lang bakken, het heeft niet veel tijd nodig.
Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rangschik de noedels op een groot bord en verdeel hier de paddenstoelen en broccoli over.
Garneer eventueel met sesamzaadjes en serveer direct. Selamat makan!
Jamur masak met noedels van ABC (advertentie)
Koken met ABC: deze kruidige gebakken paddenstoelen combineren uitstekend met gebakken noedel. Bordje bami vanavond dus!
null personen
829 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Snijd de champignons in kwarten en de shiitake in plakjes. Rasp de gember. Blancheer de broccoliroosjes.
Neem een grote wok en verhit hierin een beetje olie. Voeg de ui toe en bak tot deze glazig is. Voeg de knoflook en de paddenstoelen toe en bak tot deze goudbruin en gaar zijn. Voeg als laatste de broccoli toe.
Voeg nu de geraspte gember, peper, ABC Sweet Soy Sauce (Kecap Manis) en de chilisaus toe en roerbak dit nog eens op hoog vuur. Laat het niet te lang bakken, het heeft niet veel tijd nodig.
Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rangschik de noedels op een groot bord en verdeel hier de paddenstoelen en broccoli over.
Garneer eventueel met sesamzaadjes en serveer direct. Selamat makan!
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 middelgrote ui
3 tenen knoflook
250 g kastanjechampignons
100 g shiitake
20 g verse gember
100 g koelverse broccoliroosjes
4 el arachideolie
½ tl gemalen witte peper
2 el ABC special sweet soy sauce
1 el chilisaus
150 g mie