Frozen yoghurt bars met witte chocolade en zomerfruit
Met witte chocolade, zomerfruit en fruitbiscuits maak je... frozen yoghurt bars! Net alsof je een hapje van de zomer neemt.
Aan de slag
Smelt de chocolade au bain-marie en meng de Griekse yoghurt erdoor.
Bedek de bodem van de bakvorm met bakpapier of vershoudfolie. Verdeel de fruitbiscuits over de vorm, snijd eventueel in stukken zodat de bodem helemaal bedekt is. Verdeel gelijkmatig het yoghurtmengsel erover. Verdeel de fruitmix erover en druk een beetje in het yoghurtmengsel. Verkruimel de rest van de fruitbiscuits erover en zet 2 uur in de vriezer.
Haal de bevroren fruitbiscuitbars met behulp van het bakpapier of de vershoudfolie uit de vorm. Snijd in stukken en serveer.
Frozen yoghurt bars met witte chocolade en zomerfruit
Met witte chocolade, zomerfruit en fruitbiscuits maak je... frozen yoghurt bars! Net alsof je een hapje van de zomer neemt.
null porties
65 kcal
10 min. bereiden
120 min. wachten
Aan de slag
Smelt de chocolade au bain-marie en meng de Griekse yoghurt erdoor.
Bedek de bodem van de bakvorm met bakpapier of vershoudfolie. Verdeel de fruitbiscuits over de vorm, snijd eventueel in stukken zodat de bodem helemaal bedekt is. Verdeel gelijkmatig het yoghurtmengsel erover. Verdeel de fruitmix erover en druk een beetje in het yoghurtmengsel. Verkruimel de rest van de fruitbiscuits erover en zet 2 uur in de vriezer.
Haal de bevroren fruitbiscuitbars met behulp van het bakpapier of de vershoudfolie uit de vorm. Snijd in stukken en serveer.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g witte chocolade
150 g Griekse yoghurt 10%
9 fruitbiscuits bosvruchten
125 g verse fruitmix blauwe bessen en frambozen
Dit heb je nodig
rechthoekige bakvorm (22 x 19 cm)
bakpapier