Blueberry-lemon frozen yoghurt
Met dit fruitige toetje is het alle dagen zomer.
Aan de slag
Klop de slagroom stijf en schep door de yoghurt. Kneus de helft van de blauwe bessen een beetje en meng samen met de lemoncurd door het yoghurtmengsel. Schep in een plastic bak en laat 4 uur opstijven in de vriezer. Schep elk half uur om.
Neem de frozen yoghurt uit de vriezer en schep in de oubliehoorntjes. Verkruimel de kletskoppen. Garneer met het kletskopkruim en de rest van de blauwe bessen.
Blueberry-lemon frozen yoghurt
Met dit fruitige toetje is het alle dagen zomer.
nagerecht
null porties
275 kcal
10 min. bereiden
240 min. wachten
Aan de slag
Klop de slagroom stijf en schep door de yoghurt. Kneus de helft van de blauwe bessen een beetje en meng samen met de lemoncurd door het yoghurtmengsel. Schep in een plastic bak en laat 4 uur opstijven in de vriezer. Schep elk half uur om.
Neem de frozen yoghurt uit de vriezer en schep in de oubliehoorntjes. Verkruimel de kletskoppen. Garneer met het kletskopkruim en de rest van de blauwe bessen.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 ml verse slagroom
500 g Griekse yoghurt
150 g verse blauwe bessen
150 g lemon curd
8 oublihoorntjes
50 g kletskoppen
Dit heb je nodig
plastic bakje