AH verspakket Thaise pad thai
Noedels zijn het echte comfort food en dat geldt ook voor deze 'Thaise' pad thai. Boordevol groente!
35 min. bereiden
5 ingrediënten
Aan de slag
Maak de paprika en sperziebonen schoon en snijd in stukjes. Snijd de winterpeen in de lengte doormidden en vervolgens in plakjes. Schil de gember dun en snijd fijn. Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Pers de limoen uit. Maak de rode peper schoon en snijd fijn. Snijd de kipdijfilet in blokjes.
Kook de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ⅔ van de zonnebloemolie in een hapjespan op hoog vuur en bak hierin de kipfilet 3 min. Voeg de paprika, sperziebonen, winterpeen, gember, ui en knoflook toe en bak 4 min. op hoog vuur. Voeg de helft van de kruidenpasta toe en laat met de deksel op de pan 6-8 min. pruttelen op middelhoog vuur.
Klop ondertussen de eieren los. Verhit de rest van de zonnebloemolie in een koekenpan op hoog vuur. Voeg de losgeklopte eieren toe en bak in 1-2 min. hier een omelet van, rol op en snijd in plakjes.
Meng de noedels met de groenten en de overige kruidenpasta, besprenkel naar smaak met limoensap en laat door en door warm worden.
Serveer de pad thai met de omeletrolletjes en naar smaak de rode peper.
AH verspakket Thaise pad thai
Noedels zijn het echte comfort food en dat geldt ook voor deze 'Thaise' pad thai. Boordevol groente!
hoofdgerecht
null personen
35 min. bereiden
Aan de slag
Maak de paprika en sperziebonen schoon en snijd in stukjes. Snijd de winterpeen in de lengte doormidden en vervolgens in plakjes. Schil de gember dun en snijd fijn. Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Pers de limoen uit. Maak de rode peper schoon en snijd fijn. Snijd de kipdijfilet in blokjes.
Kook de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ⅔ van de zonnebloemolie in een hapjespan op hoog vuur en bak hierin de kipfilet 3 min. Voeg de paprika, sperziebonen, winterpeen, gember, ui en knoflook toe en bak 4 min. op hoog vuur. Voeg de helft van de kruidenpasta toe en laat met de deksel op de pan 6-8 min. pruttelen op middelhoog vuur.
Klop ondertussen de eieren los. Verhit de rest van de zonnebloemolie in een koekenpan op hoog vuur. Voeg de losgeklopte eieren toe en bak in 1-2 min. hier een omelet van, rol op en snijd in plakjes.
Meng de noedels met de groenten en de overige kruidenpasta, besprenkel naar smaak met limoensap en laat door en door warm worden.
Serveer de pad thai met de omeletrolletjes en naar smaak de rode peper.
variatietip:
vegatip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 AH Thaise pad thai verspakket
300 g kipdijfilet
248 g woknoedels
3 el zonnebloemolie
2 middelgrote scharreleieren