AH verspakket gado gado
Een vegetarisch gerecht met pindasaus en knapperige groenten geïnspireerd door Indonesische gado gado. Met dit voorgesneden verspakket van Albert Heijn ideaal, want daadrdoor staat-ie in een kwartier op tafel. Top af met een eitje om het af te maken!
16 min. bereiden
2 ingrediënten
Aan de slag
Kook de rijst in een pan ruim kokend water in 8 min. gaar en giet af. Laat de rijst in de pan staan met de deksel erop.
Kook ondertussen de eieren in een pan kokend water in 8-10 min. hard, laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer.
Houd de snackkomkommers apart.
Breng in een ruime pan water aan de kook en kook hierin de groentemix kort, 4-6 min., en voeg in de laatste minuut de taugé toe. Giet af in een vergiet en spoel onder koud stromend water.
Was ondertussen de snackkomkommers en snijd in reepjes. Dit doe je door de snackkomkommer in twee gelijke delen te snijden en die over de lengte in plakken, leg deze op elkaar en snijd daar reepjes van. Houd de reepjes snackkomkommer apart.
Doe ondertussen de satésaus in een pan en verwarm 3-5 min. op middelhoog vuur.
Serveer de rijst met de geblancheerde groente, komkommerreepjes, satésaus en eieren. Garneer met de gebakken uitjes.
AH verspakket gado gado
Een vegetarisch gerecht met pindasaus en knapperige groenten geïnspireerd door Indonesische gado gado. Met dit voorgesneden verspakket van Albert Heijn ideaal, want daadrdoor staat-ie in een kwartier op tafel. Top af met een eitje om het af te maken!
hoofdgerecht
null personen
16 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst in een pan ruim kokend water in 8 min. gaar en giet af. Laat de rijst in de pan staan met de deksel erop.
Kook ondertussen de eieren in een pan kokend water in 8-10 min. hard, laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer.
Houd de snackkomkommers apart.
Breng in een ruime pan water aan de kook en kook hierin de groentemix kort, 4-6 min., en voeg in de laatste minuut de taugé toe. Giet af in een vergiet en spoel onder koud stromend water.
Was ondertussen de snackkomkommers en snijd in reepjes. Dit doe je door de snackkomkommer in twee gelijke delen te snijden en die over de lengte in plakken, leg deze op elkaar en snijd daar reepjes van. Houd de reepjes snackkomkommer apart.
Doe ondertussen de satésaus in een pan en verwarm 3-5 min. op middelhoog vuur.
Serveer de rijst met de geblancheerde groente, komkommerreepjes, satésaus en eieren. Garneer met de gebakken uitjes.
combinatietip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 AH gesneden verspakket gado gado
2 middelgrote eieren