Romige vegan eenpansnoedels
bewaar
bewaar

Romige vegan eenpansnoedels

Romige noedels maak je met maar één pan en ingrediënten als pindakaas, kokosmelk en Chinese wokgroente. En het frisje? Dat is te danken aan de limoen!

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Pers de knoflook uit. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de halve vrucht uit. Snijd de andere helft in 4 partjes. Meng de pindakaas met de knoflook, de kokosmelk, sojasaus, ketjap, het sap van de halve limoen en het limoenrasp.

Spoel de noedels af onder koud water en laat uitlekken. Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en roerbak de wokgroente 5 min. op hoog vuur. Voeg de edamame toe en roerbak 1 min. mee. Voeg het pindakaasmengsel toe en bak ca. 5 min op laag vuur totdat de saus ingedikt is. Schep regelmatig om. Schep de laatste minuut de noedels erdoor en breng op smaak met peper en zout. Serveer de noedels met de partjes limoen.

combinatietipLekker met geroosterde pinda’s.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige vegan eenpansnoedels

Romige noedels maak je met maar één pan en ingrediënten als pindakaas, kokosmelk en Chinese wokgroente. En het frisje? Dat is te danken aan de limoen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig