Spinazieomelet met munt en brood
Fris je spinazieomelet op met munt.
Aan de slag
Ontdooi de spinazie. Doe de spinazie in een schone theedoek en knijp het overtollige vocht eruit. Snijd de knoflook fijn. Klop de eieren los in een ruime kom en meng met de knoflook, komijn en spinazie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en schenk het spinazie-eimengsel erin. Bak de omelet op laag vuur met de deksel op de pan in 14 min. net gaar.
Rooster ondertussen de sneetjes brood en snijd diagonaal doormidden.
Snijd de munt grof en verdeel over de omelet.
Snijd de omelet in stukken en serveer met de toast.
Spinazieomelet met munt en brood
Fris je spinazieomelet op met munt.
null personen
310 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Ontdooi de spinazie. Doe de spinazie in een schone theedoek en knijp het overtollige vocht eruit. Snijd de knoflook fijn. Klop de eieren los in een ruime kom en meng met de knoflook, komijn en spinazie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en schenk het spinazie-eimengsel erin. Bak de omelet op laag vuur met de deksel op de pan in 14 min. net gaar.
Rooster ondertussen de sneetjes brood en snijd diagonaal doormidden.
Snijd de munt grof en verdeel over de omelet.
Snijd de omelet in stukken en serveer met de toast.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g diepvries spinazie
1 teen knoflook
8 middelgrote eieren
1 tl gemalen komijn
2 el milde olijfolie
4 sneetjes witbrood
7½ g verse munt
Dit heb je nodig
broodrooster