Spinazieomelet met witte kaas en brood
bewaar
bewaar

Spinazieomelet met witte kaas en brood

Wat ons betreft heb je altijd witte kaas in de koelkast liggen, want je maakt er je lunch extra lekker mee. Probeer eens deze spinazieomelet met witte kaas en brood.

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Ontdooi de spinazie. Doe de spinazie in een schone theedoek en knijp het overtollige vocht eruit. Snijd de knoflook fijn. Klop de eieren los in een ruime kom en meng met de knoflook, komijn en spinazie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en schenk het spinazie-eimengsel erin. Bak de omelet op laag vuur met de deksel op de pan in 14 min. net gaar.

Rooster ondertussen de sneetjes brood en snijd diagonaal doormidden.

Verkruimel de witte kaas en verdeel over de omelet.

Snijd de omelet in stukken en serveer met de toast.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinazieomelet met witte kaas en brood

Wat ons betreft heb je altijd witte kaas in de koelkast liggen, want je maakt er je lunch extra lekker mee. Probeer eens deze spinazieomelet met witte kaas en brood.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig