BBQ vegaspies met halloumi en nectarine
bewaar
bewaar

BBQ vegaspies met halloumi en nectarine

Zoute halloumi en zoete nectarine zijn een gouden combinatie en maken deze vegaspies een perfecte aanvulling op je BBQ-menu.

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Leg de satéprikkers in een schaal, schenk er koud water bij tot ze onderstaan. Halveer de gele snoeppaprika’s. Halveer de nectarines, verwijder de pit en snijd elke helft doormidden.

Snijd de halloumi in 12 blokjes (per 4 personen). Steek de barbecue aan. Leg de gele snoeptomaten klaar. Rijg aan elke satéprikker 1 stukje paprika, 1 nectarinepartje, 1 blokje halloumi, 1 snoeptomaatje, 1 blokje halloumi, 1 snoeptomaatje en 1 blokje halloumi. Eindig de spies met 1 nectarinepartje en 1 stukje paprika.

Meng de chilivlokken met de milde olijfolie en bestrijk de spiesjes met een bakkwast rondom met de olie. Gril de spiesjes in 5-7 min. gaar.

serveertipLekker met aardbeiensalsa?
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

BBQ vegaspies met halloumi en nectarine

Zoute halloumi en zoete nectarine zijn een gouden combinatie en maken deze vegaspies een perfecte aanvulling op je BBQ-menu.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig