Egg white omelet met zalm
Geef een twist aan je omelet. Deze omelet is gemaakt van eiwit en serveer je met zalm, harissa en dille.
Aan de slag
Roer het eiwit los met het water. Verhit 2 kleine koekenpannen met in elk 1 el olie en bak op middelhoog vuur in 4 min. 2 omeletten van de eiwitten. Leg na 2 min. de deksel op de pan. Verhit een hapjespan met de rest van de olie en laat de spinazie in delen slinken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Breek ondertussen de zalm in stukjes en snijd de dille fijn. Rooster het brood en snijd de omeletten doormidden. Verdeel de zuivelspread, spinazie, omelet, zalm, harissa en dille over de sneetjes brood. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Egg white omelet met zalm
Geef een twist aan je omelet. Deze omelet is gemaakt van eiwit en serveer je met zalm, harissa en dille.
null personen
370 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Roer het eiwit los met het water. Verhit 2 kleine koekenpannen met in elk 1 el olie en bak op middelhoog vuur in 4 min. 2 omeletten van de eiwitten. Leg na 2 min. de deksel op de pan. Verhit een hapjespan met de rest van de olie en laat de spinazie in delen slinken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Breek ondertussen de zalm in stukjes en snijd de dille fijn. Rooster het brood en snijd de omeletten doormidden. Verdeel de zuivelspread, spinazie, omelet, zalm, harissa en dille over de sneetjes brood. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g Two Chicks eiwitten
2 el water
2½ el milde olijfolie
400 g verse spinazie
250 g warmgerookte zalmfilets
7½ g verse dille
4 sneetjes volkorenbrood
4 el zuivelspread light
2 el harissa