Volkorensandwich met groente-omelet
Ga voor gezond, volkoren en een lunch vol groente!
Aan de slag
Schil en rasp de winterpeen grof. Doe de spinazie in een schone theedoek en knijp het overtollige vocht eruit. Klop de eieren los en meng de peen en spinazie erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verhit de helft van de olie in 2 koekenpannen, schenk 1⁄4 van het eimengsel in iedere pan en bak 2 min. per kant op middelhoog vuur. Bak zo nog 2 omeletten.
Beleg 4 sneetjes brood met een omelet en leg de rest van de sneetjes brood erop. Snijd de sandwiches diagonaal door en serveer direct.
Volkorensandwich met groente-omelet
Ga voor gezond, volkoren en een lunch vol groente!
null personen
385 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Schil en rasp de winterpeen grof. Doe de spinazie in een schone theedoek en knijp het overtollige vocht eruit. Klop de eieren los en meng de peen en spinazie erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verhit de helft van de olie in 2 koekenpannen, schenk 1⁄4 van het eimengsel in iedere pan en bak 2 min. per kant op middelhoog vuur. Bak zo nog 2 omeletten.
Beleg 4 sneetjes brood met een omelet en leg de rest van de sneetjes brood erop. Snijd de sandwiches diagonaal door en serveer direct.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g winterpenen
300 g diepvries fijngesneden spinazie
4 witte scharreleieren
4 el milde olijfolie
8 volkorenbrood