Omelet met tomaat en toast
Een omelet is altijd een goed ontbijt. Zeker als je 'm maakt met tomaat en serveert op knapperige toast.
Aan de slag
Snijd de bosui in dunne ringen en de tomaten in blokjes van ca. 1 cm. Verhit de olie in een hapjespan en bak de bosui 3 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de tomaat en tuinerwten toe en bak 1 min. mee.
Klop ondertussen de eieren los met de cottagecheese, peper en eventueel zout. Giet het ei-cottagecheesemengsel bij de groente in de pan. Laat met de deksel op de pan in 10-12 min. stollen.
Rooster ondertussen de sneetjes brood. Leg een bord op de omelet en keer samen met de pan om. Snijd de omelet in 8 punten en serveer op de toast.
Omelet met tomaat en toast
Een omelet is altijd een goed ontbijt. Zeker als je 'm maakt met tomaat en serveert op knapperige toast.
null personen
400 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de bosui in dunne ringen en de tomaten in blokjes van ca. 1 cm. Verhit de olie in een hapjespan en bak de bosui 3 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de tomaat en tuinerwten toe en bak 1 min. mee.
Klop ondertussen de eieren los met de cottagecheese, peper en eventueel zout. Giet het ei-cottagecheesemengsel bij de groente in de pan. Laat met de deksel op de pan in 10-12 min. stollen.
Rooster ondertussen de sneetjes brood. Leg een bord op de omelet en keer samen met de pan om. Snijd de omelet in 8 punten en serveer op de toast.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bosuitjes
2 tomaten
4 el milde olijfolie
200 g diepvries tuinerwtjes extra fijn
6 witte scharreleieren
200 g cottagecheese
4 sneetjes volkorenbrood
Dit heb je nodig
broodrooster