Pasta met tomaat-auberginesaus van Maggi (advertentie)
Koken met Maggi: zet binnen 20 minuten een smaakvolle pasta met tomaat-auberginesaus op tafel!
Aan de slag
Bereid de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de aubergine in blokjes van 1 cm. Bak de blokjes aan in de olijfolie totdat ze bruin en zacht worden.
Breng het water in een pannetje aan de kook en los het Maggi bouillonblokje hierin op. Voeg de bouillon samen met de tomatenblokjes toe aan de gebakken aubergine. Laat het geheel 15 min. op laag vuur inkoken. Hak ondertussen de basilicum grof.
Serveer de fusilli met de saus en garneer het gerecht met de grof gehakte basilicum.
Pasta met tomaat-auberginesaus van Maggi (advertentie)
Koken met Maggi: zet binnen 20 minuten een smaakvolle pasta met tomaat-auberginesaus op tafel!
null porties
394 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de aubergine in blokjes van 1 cm. Bak de blokjes aan in de olijfolie totdat ze bruin en zacht worden.
Breng het water in een pannetje aan de kook en los het Maggi bouillonblokje hierin op. Voeg de bouillon samen met de tomatenblokjes toe aan de gebakken aubergine. Laat het geheel 15 min. op laag vuur inkoken. Hak ondertussen de basilicum grof.
Serveer de fusilli met de saus en garneer het gerecht met de grof gehakte basilicum.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g fusilli
1 aubergine
1 el milde olijfolie
100 ml water
1 Maggi groente bouillontablet
400 g tomatenblokjes in blik
1 bosje verse basilicum