Volkoren broodje met pindakaas en rauwkost
Maak van je broodje pindakaas een feestje en beleg het met rauwkost. Verrassend anders, verrassend lekker!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Besprenkel de broodjes met de olie en bak de ze in ca. 10 min. af in de oven.
Snijd ondertussen de rode ui in dunne halve ringen. Schil en rasp de winterpeen grof. Doe samen met de rode ui en azijn in een kom, roer door en laat afgedekt staan tot gebruik.
Snijd de blaadjes sla grof. Snijd de broodjes open en besmeer beide snijkanten met de pindakaas. Beleg de onderkanten met de sla en ingelegde peen en rode ui. Dek af met de bovenkant van de broodjes.
Volkoren broodje met pindakaas en rauwkost
Maak van je broodje pindakaas een feestje en beleg het met rauwkost. Verrassend anders, verrassend lekker!
null personen
340 kcal
10 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Besprenkel de broodjes met de olie en bak de ze in ca. 10 min. af in de oven.
Snijd ondertussen de rode ui in dunne halve ringen. Schil en rasp de winterpeen grof. Doe samen met de rode ui en azijn in een kom, roer door en laat afgedekt staan tot gebruik.
Snijd de blaadjes sla grof. Snijd de broodjes open en besmeer beide snijkanten met de pindakaas. Beleg de onderkanten met de sla en ingelegde peen en rode ui. Dek af met de bovenkant van de broodjes.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 afbak schnittbroodjes volkoren
1 el milde olijfolie
½ rode ui
200 g winterpeen
3 el witte natuurazijn
8 blaadjes kropsla
80 g AH 100% pindakaas naturel