Zilvervliesrijst met sperziebonen, kool en knoflooksaus
Dit gerecht wordt extra lekker door een flinke dot zelfgemaakte knoflooksaus. Nadat je deze geproefd hebt, wil je nooit meer saus uit een potje.
Aan de slag
Snijd de peterselie grof en doe met de knoflook, plantaardige yoghurt, peper en eventueel zout in de hakmolen en maal tot een gladde dressing.
Meng de restjes rijst met de groenten en olie en verdeel over borden. Verdeel de dressing erover en breng op smaak met peper.
Zilvervliesrijst met sperziebonen, kool en knoflooksaus
Dit gerecht wordt extra lekker door een flinke dot zelfgemaakte knoflooksaus. Nadat je deze geproefd hebt, wil je nooit meer saus uit een potje.
null personen
335 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de peterselie grof en doe met de knoflook, plantaardige yoghurt, peper en eventueel zout in de hakmolen en maal tot een gladde dressing.
Meng de restjes rijst met de groenten en olie en verdeel over borden. Verdeel de dressing erover en breng op smaak met peper.
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 g verse platte peterselie
1 teen knoflook
125 g plantaardig alternatief griekse stijl 10%
1 el milde olijfolie
½ restje gekookte rijst
½ restje geroosterde groente
Dit heb je nodig
staafmixer met hakmolen