Vegan scrambled 'eggs' op toast met vegan 'zalm'
Bij vegan scrambled 'eggs' op toast hoort vegan 'zalm' voor een paasbeste brunch.
Aan de slag
Snijd de bieslook in dunne ringen. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de vegan scrambled eggs 4 min. Voeg na 3 min. de helft van de bieslook toe en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Rooster ondertussen het brood. Snijd de avocado in de lengte doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in dunne plakken.
Verdeel het brood over 4 borden en beleg met de plakjes avocado, vegan scrambled egg en vegan zalmplakjes. Bestrooi met de rest van de bieslook en zwarte peper.
Vegan scrambled 'eggs' op toast met vegan 'zalm'
Bij vegan scrambled 'eggs' op toast hoort vegan 'zalm' voor een paasbeste brunch.
null personen
380 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de bieslook in dunne ringen. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de vegan scrambled eggs 4 min. Voeg na 3 min. de helft van de bieslook toe en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Rooster ondertussen het brood. Snijd de avocado in de lengte doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in dunne plakken.
Verdeel het brood over 4 borden en beleg met de plakjes avocado, vegan scrambled egg en vegan zalmplakjes. Bestrooi met de rest van de bieslook en zwarte peper.
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
7 g verse bieslook
1 el milde olijfolie
360 g vegan scrambled eggs
4 sneetjes AH Liefde & Passie speltbrood
1 eetrijpe avocado
130 g vegan zalmplakjes