Vegan scrambled 'eggs' op toast met vegan 'zalm'
bewaar
bewaar

Vegan scrambled 'eggs' op toast met vegan 'zalm'

Bij vegan scrambled 'eggs' op toast hoort vegan 'zalm' voor een paasbeste brunch.

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de bieslook in dunne ringen. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de vegan scrambled eggs 4 min. Voeg na 3 min. de helft van de bieslook toe en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Rooster ondertussen het brood. Snijd de avocado in de lengte doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in dunne plakken.

Verdeel het brood over 4 borden en beleg met de plakjes avocado, vegan scrambled egg en vegan zalmplakjes. Bestrooi met de rest van de bieslook en zwarte peper.

variatietipPrak de avocado met een vork en meng met 1 tl picadillo voor een kruidige twist.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegan scrambled 'eggs' op toast met vegan 'zalm'

Bij vegan scrambled 'eggs' op toast hoort vegan 'zalm' voor een paasbeste brunch.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig