Vegan 'beef' tortilla's met avocado en koolsla
bewaar
bewaar

Vegan 'beef' tortilla's met avocado en koolsla

Geef je tortilla's een heerlijke bite met plantaardige no beefreepjes.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de harde kern van de spitskool en snijd de kool in dunne reepjes. Snijd de appels in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes (julienne). Snijd de peterselie fijn.

Roer de plantaardige haver sour cream, de helft van de olie, de azijn, peterselie, peper en eventueel zout tot een dressing en meng met de appel en kool.

Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de no beef reepjes op middelhoog vuur in 4 min. goudbruin.

Halveer ondertussen de avocado’s in de lengte, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in de lengte in plakjes.

Beleg de tortilla’s met de appel-koolsalade, avocado en de no beef reepjes.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegan 'beef' tortilla's met avocado en koolsla

Geef je tortilla's een heerlijke bite met plantaardige no beefreepjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig