Andalouse saus
Sausjes lovers opgelet: met dit recept maak je de allerlekkerste andalousesaus. Basis is mayo en paprikapoeder en met nog meer smaakmakers als tomaten, uien, knoflook en citroen heb je een winnaar van een dip.
Aan de slag
Rasp de ui grof en laat eventueel uitlekken in een zeef. Snijd de paprika in blokjes van een ½ cm. Meng de mayonaise met de tomatenpuree, uienpoeder, knoflookpoeder, het citroensap, de gesnipperde ui en blokjes paprika tot een saus. Breng op smaak met peper en zout.
Andalouse saus
Sausjes lovers opgelet: met dit recept maak je de allerlekkerste andalousesaus. Basis is mayo en paprikapoeder en met nog meer smaakmakers als tomaten, uien, knoflook en citroen heb je een winnaar van een dip.
bijgerecht
null porties
190 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de ui grof en laat eventueel uitlekken in een zeef. Snijd de paprika in blokjes van een ½ cm. Meng de mayonaise met de tomatenpuree, uienpoeder, knoflookpoeder, het citroensap, de gesnipperde ui en blokjes paprika tot een saus. Breng op smaak met peper en zout.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 middelgrote ui
1 rode puntpaprika
225 g mayonaise
2 el tomatenpuree
1 tl uienpoeder
1 tl knoflookpoeder
1 el citroenrasp