Spoom met stoofperensorbetijs
Kerst en stoofperen horen bij elkaar. Wist je al dat je er ook de lekkerste drankjes mee maakt? Voeg stoofperensorbetijs toe aan je spoom. Daar wil je gegarandeerd nóg een drankje van.
Aan de slag
Boen de sinaasappel schoon, snijd met een scherp mesje de oranje schil van de vrucht en snijd in 4 sierlijke, lange slierten.
Doe het sorbetijs en de prosecco in de blender en mix tot een glad mengsel. Verdeel over de champagneglazen. Draai de sinaasappelslierten in mooie krullen en garneer daarmee de glazen. Serveer direct.
Spoom met stoofperensorbetijs
Kerst en stoofperen horen bij elkaar. Wist je al dat je er ook de lekkerste drankjes mee maakt? Voeg stoofperensorbetijs toe aan je spoom. Daar wil je gegarandeerd nóg een drankje van.
null personen
145 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Boen de sinaasappel schoon, snijd met een scherp mesje de oranje schil van de vrucht en snijd in 4 sierlijke, lange slierten.
Doe het sorbetijs en de prosecco in de blender en mix tot een glad mengsel. Verdeel over de champagneglazen. Draai de sinaasappelslierten in mooie krullen en garneer daarmee de glazen. Serveer direct.
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 sinaasappel
500 ml stoofperensorbetijs
300 ml prosecco
Dit heb je nodig
blender
champagneglazen