Mango spoom
Maak kennis met het zonnige, makkelijke broertje van de klassieke spoom!
Aan de slag
Halveer de limoen, pers een helft uit en snijd de andere helft in plakjes. Pureer het sorbetijs met de prosecco en het limoensap in een blender tot een romige massa.
Serveer direct, met in elk glas een plakje limoen ter garnering.
Mango spoom
Maak kennis met het zonnige, makkelijke broertje van de klassieke spoom!
bijgerecht
null personen
130 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de limoen, pers een helft uit en snijd de andere helft in plakjes. Pureer het sorbetijs met de prosecco en het limoensap in een blender tot een romige massa.
Serveer direct, met in elk glas een plakje limoen ter garnering.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 limoen
500 ml mango sorbetijs
300 ml prosecco
Dit heb je nodig
blender