Spoom met citroensorbetijs
bewaar
bewaar

Spoom met citroensorbetijs

IJs en prosecco: een gouden duo. Hoewel je de prosecco in deze spooms ook prima kunt vervangen door bruisend water voor een alcoholvrije cocktail. Nog even garneren met sterfruit of sinaasappelschil... Cheers!

5 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de carambola in de breedte in 4 plakjes van 1 cm dik. Meng de suiker met het goudpoeder en doop de carambolaplakjes er aan 1 kant in.

Doe het sorbetijs en de prosecco in de blender en mix tot een glad mengsel. Verdeel over de champagneglazen. Snijd de carambolasterren iets in en garneer de glazen ermee. Serveer direct.

variatietipLiever een alcoholvrije spoom? Vervang de prosecco door bruisend water.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spoom met citroensorbetijs

IJs en prosecco: een gouden duo. Hoewel je de prosecco in deze spooms ook prima kunt vervangen door bruisend water voor een alcoholvrije cocktail. Nog even garneren met sterfruit of sinaasappelschil... Cheers!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig