Gevuld eitje met avocadocrème en gerookte zalm
bewaar
bewaar

Gevuld eitje met avocadocrème en gerookte zalm

Deze gevulde eitjes met avocadocrème en gerookte zalm lijken wel cadeautjes. En er is genoeg voor iedereen. Een betoverend begin!

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de eieren hard. Pel de kapjes er voorzichtig af, zorg dat de schalen heel blijven. Haal met een theelepel het ei eruit.

Boen de limoen schoon, rasp de groene schil van de helft van de limoen en pers de hele vrucht uit. Snijd de peterselie grof (houd een paar blaadjes achter voor garneren). Schil de avocado en verwijder de pit. Doe de eieren, avocado, peterselie, uienpoeder, 1⁄4 tl limoenrasp en 1 el limoensap (per 4 personen) in de hoge beker en pureer met de staafmixer glad. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de vulling in de spuitzak.

Spuit de eierschalen goud met de goudspray en zet in de eierdoppen. Snijd de zalm in kleine stukjes. Vul de eierschalen met avocadocrème. Leg op elk eitje wat zalm en een schepje zalmeitjes. Garneer met peterselie en bestrooi met de chilivlokken.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevuld eitje met avocadocrème en gerookte zalm

Deze gevulde eitjes met avocadocrème en gerookte zalm lijken wel cadeautjes. En er is genoeg voor iedereen. Een betoverend begin!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig