Minibloemkool met hazelnoot en tijm
bewaar
bewaar

Minibloemkool met hazelnoot en tijm

Deze kerst geniet je groots van kleine gerechten. Zoals dit bijgerecht met minibloemkool.

5 min. bereiden / 20 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de minibloemkolen met blad en al in de lengte. Verdeel de helften over de bakplaat.

Hak de hazelnoten grof. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Meng ¾ van de tijmblaadjes met de olie, honing, peper en eventueel zout en besprenkel de mini-bloemkolen ermee. Schep om en bestrooi met de hazelnoten. Rooster ca. 15-20 min. (afhankelijk van de grootte van de bloemkolen) in het midden van de oven. Schep halverwege de baktijd om.

Neem uit de oven. Bestrooi de mini-bloemkolen met de rest van de tijm.

combinatietipLekker met 50 g verkruimelde feta. Hiermee is het gerecht niet meer lactosevrij.
algemeen Meer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Minibloemkool met hazelnoot en tijm

Deze kerst geniet je groots van kleine gerechten. Zoals dit bijgerecht met minibloemkool.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig