Vegan hot 'honey' spruitjes en prei van Jason van The Indigo Kitchen
Deze hot 'honey' spruitjes en prei van Jason van The Indigo Kitchen zijn echt hot. Een vegan bijgerecht dat met elk hoofdgerecht samengaat.
Aan de slag
Maak de prei schoon en snijd in stukken van 4 cm. Maak de rode peper schoon, laat de zaadlijsten zitten en snijd in dunne plakjes. Ris de blaadjes van de takjes tijm.
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de spruiten, prei, rode peper en tijm 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de sambal, agavesiroop en plantaardige boter toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Vegan hot 'honey' spruitjes en prei van Jason van The Indigo Kitchen
Deze hot 'honey' spruitjes en prei van Jason van The Indigo Kitchen zijn echt hot. Een vegan bijgerecht dat met elk hoofdgerecht samengaat.
bijgerecht
null personen
310 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Maak de prei schoon en snijd in stukken van 4 cm. Maak de rode peper schoon, laat de zaadlijsten zitten en snijd in dunne plakjes. Ris de blaadjes van de takjes tijm.
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de spruiten, prei, rode peper en tijm 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de sambal, agavesiroop en plantaardige boter toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 prei
1 rode peper
2 takjes verse tijm
2 el milde olijfolie
350 g geschoonde spruitjes
2 el sambal oelek
65 g agavesiroop
65 g plantaardige ongezouten boter