Kabeljauwfilet met chimichurrimarinade van de BBQ
bewaar
bewaar

Kabeljauwfilet met chimichurrimarinade van de BBQ

Voor vis op de BBQ moet je bij dit recept zijn: een pakketje van kabeljauw, gemarineerd in een chimichurri marinade.

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Pers de helft van de limoenen uit, sniid de andere limoen in parten. Snijd de knoflook en peterselie heel fijn. Meng de helft van het limoensap met de knoflook, peterselie, chimichurri-kruidenmix en ⅔ van de olie tot een marinade.

Steek de barbecue aan. Dep de kabeljauwfilets droog en schep om met de marinade (zorg dat ze aan alle kanten bedekt zijn). Scheur 4 stukken aluminiumfolie (per 4 personen) af. Leg op elk stuk een kabeljauwfilet met aanhangende marinade en breng op smaak met peper en eventueel zout. Vouw de folie dicht tot een pakketje.

Bak de pakketjes 7 min. op de barbecue tot de vis gaar is. Schaaf de komkommers in de lengte in lange linten. Meng met de rest van het limoensap en de rest van de olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de pakketjes met de salade.

combinatietipLekker met stokbrood of aardappelsalade.
bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauwfilet met chimichurrimarinade van de BBQ

Voor vis op de BBQ moet je bij dit recept zijn: een pakketje van kabeljauw, gemarineerd in een chimichurri marinade.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig