Vispotje met aardappel en tuinerwten 
bewaar
bewaar

Vispotje met aardappel en tuinerwten 

Vol met smaak en prijsfavorieten zit dit vispotje. En dan ook nog eens budgetvriendelijk. Dat is genieten!

35 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de uien in halve ringen. Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken van 2 cm. Haal de blaadjes van de peterselietakjes en houd apart. Snijd de stelen van de peterselie fijn.

Verhit de olie in een stoofpan en bak de ui met de aardappel en peterseliestelen 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout

Voeg de kookzuivel, het bouillonblokje, de mosterd en het water toe en breng aan de kook. Laat 15 min. op laag vuur stoven met de deksel op de pan. Roer af en toe.

Verdeel de koolvis in stukken. Voeg de vis en de tuinerwten toe en stoof nog 10 min. zonder deksel.

Snijd ondertussen de peterselieblaadjes fijn. Snijd de halve citroen in 4 partjes. Verdeel de stoof over 4 diepe borden, bestrooi met de peterselieblaadjes en serveer met een citroenpartje.

vegatipVervang de vis door extra groenten zoals winterpeen, knolselderij en pastinaak
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vispotje met aardappel en tuinerwten 

Vol met smaak en prijsfavorieten zit dit vispotje. En dan ook nog eens budgetvriendelijk. Dat is genieten!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig