Chili sin carne van Heinz (advertentie)
Koken met Heinz: Proef nu deze chili sin carne! De combinatie van verse groenten, rijst en Heinz Tomato Frito maakt dit tot een heerlijk en makkelijk recept!
20 min. bereiden
11 ingrediënten
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn en laat de kidneybonen uitlekken in een vergiet.
Kook de zilvervliesrijst volgens verpakking. Giet de rijst af en zet de rijst vervolgens met de deksel apart.
Verhit de olie in een pan. Fruit de knoflook en pompoenblokjes aan op laag vuur. Voeg de kidneybonen toe en bak het geheel een paar minuten op middelhoog vuur.
Voeg de Heinz Tomato Frito, groentebouillion en chilipoeder toe. Laat het geheel gedurende zo’n 10 minuten sudderen. Snijd de avocado in blokjes.
Serveer de chili in een diep bord met zilvervliesrijst en garneer met avocadoblokjes, crème fraîche en koriander. Breng naar eigen wens op smaak met peper en zout.
Chili sin carne van Heinz (advertentie)
Koken met Heinz: Proef nu deze chili sin carne! De combinatie van verse groenten, rijst en Heinz Tomato Frito maakt dit tot een heerlijk en makkelijk recept!
null porties
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn en laat de kidneybonen uitlekken in een vergiet.
Kook de zilvervliesrijst volgens verpakking. Giet de rijst af en zet de rijst vervolgens met de deksel apart.
Verhit de olie in een pan. Fruit de knoflook en pompoenblokjes aan op laag vuur. Voeg de kidneybonen toe en bak het geheel een paar minuten op middelhoog vuur.
Voeg de Heinz Tomato Frito, groentebouillion en chilipoeder toe. Laat het geheel gedurende zo’n 10 minuten sudderen. Snijd de avocado in blokjes.
Serveer de chili in een diep bord met zilvervliesrijst en garneer met avocadoblokjes, crème fraîche en koriander. Breng naar eigen wens op smaak met peper en zout.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 tenen knoflook
400 g kidneybonen in blik
200 g zilvervliesrijst
2 el milde olijfolie
150 g koelverse pompoenblokjes
500 g Heinz tomato frito
250 ml groentebouillon
1 el chilipoeder
1 avocado
125 ml crème fraîche light
15 g verse koriander