Shakshuka van Heinz (advertentie)
Koken met Heinz: Shakshuka! Een pannetje vol heerlijkheid, lekker om met brood in te dippen.
20 min. bereiden
9 ingrediënten
Aan de slag
Snijd de ui en knoflook fijn. Snijd de paprika’s in de lengte doormidden en vervolgens in dunne reepjes.
Verhit de olie in een pan en fruit de ui.
Voeg de gesneden knoflook en paprika toe aan de pan. Voeg vervolgens het komijnzaad en paprikapoeder toe. Laat het geheel 2 minuten bakken.
Voeg de Heinz Tomato Frito toe. Laat de saus 5 minuten sudderen op middelhoog vuur.
Maak met een lepel vier kuiltjes in de saus en breek de eieren hierin. Doe de deksel op de pan en laat het mengsel 5 tot 7 minuten sudderen, of tot het eiwit gestold is.
Bestrooi de Shakshuka met fijngehakte koriander. Breng naar eigen wens op smaak met peper en zout.
Shakshuka van Heinz (advertentie)
Koken met Heinz: Shakshuka! Een pannetje vol heerlijkheid, lekker om met brood in te dippen.
null porties
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui en knoflook fijn. Snijd de paprika’s in de lengte doormidden en vervolgens in dunne reepjes.
Verhit de olie in een pan en fruit de ui.
Voeg de gesneden knoflook en paprika toe aan de pan. Voeg vervolgens het komijnzaad en paprikapoeder toe. Laat het geheel 2 minuten bakken.
Voeg de Heinz Tomato Frito toe. Laat de saus 5 minuten sudderen op middelhoog vuur.
Maak met een lepel vier kuiltjes in de saus en breek de eieren hierin. Doe de deksel op de pan en laat het mengsel 5 tot 7 minuten sudderen, of tot het eiwit gestold is.
Bestrooi de Shakshuka met fijngehakte koriander. Breng naar eigen wens op smaak met peper en zout.
algemeen:
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode ui
2 tenen knoflook
2 rode paprika's
2 el milde olijfolie
1 el gemalen komijnzaad
1 el paprikapoeder
500 g Heinz tomato frito
4 middelgrote scharreleieren
15 g verse koriander