Truffelmayonaise maken
Aan de slag
Splits het ei, het eiwit wordt niet gebruikt. Doe de dooier met de azijn, mosterd, worcestershiresaus en versgemalen zwarte peper in de kom van een staande mixer en zet de mixer aan op de middelste stand.
Voeg de olie druppelsgewijs toe terwijl de mixer aan staat.
Roer met een garde de truffeltapenade erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Truffelmayonaise maken
bijgerecht
null personen
260 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Splits het ei, het eiwit wordt niet gebruikt. Doe de dooier met de azijn, mosterd, worcestershiresaus en versgemalen zwarte peper in de kom van een staande mixer en zet de mixer aan op de middelste stand.
Voeg de olie druppelsgewijs toe terwijl de mixer aan staat.
Roer met een garde de truffeltapenade erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
algemeen:
bewaartip:
bereidingstip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ei
1 el wittewijnazijn
1 el mosterd
1 tl worcestershiresauce
350 ml zonnebloemolie
2 el truffeltapenade
Dit heb je nodig
staande mixer