Gevulde vijgen met geitenkaas
Bij de herfst horen vijgen, dus die mogen zeker niet ontbreken op je borrelplank! Vul ze met geitenkaas en top af met balsamico en pecennoten.
Aan de slag
Verhit de oven voor op 200 °C. Verdeel de pecannoten over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 5 min in de oven. Haal uit de oven (laat de oven aan), laat afkoelen en hak grof.
Meng ondertussen de geitenkaas met de rozemarijn, peper en eventueel zout. Snijd de vijgen van boven kruislings in, maar snijd niet helemaal door.
Vul de vijgen met de geitenkaas en besprenkel met de olie. Verdeel de vijgen over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 10 min de oven. Haal de vijgen uit de oven, besprenkel met de cremaceto en garneer met de pecannoten.
Gevulde verse vijgen met geitenkaas
Instructievideo - 00:24 min.
Gevulde vijgen met geitenkaas
Bij de herfst horen vijgen, dus die mogen zeker niet ontbreken op je borrelplank! Vul ze met geitenkaas en top af met balsamico en pecennoten.
voorgerecht
null personen
210 kcal
5 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verhit de oven voor op 200 °C. Verdeel de pecannoten over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 5 min in de oven. Haal uit de oven (laat de oven aan), laat afkoelen en hak grof.
Meng ondertussen de geitenkaas met de rozemarijn, peper en eventueel zout. Snijd de vijgen van boven kruislings in, maar snijd niet helemaal door.
Vul de vijgen met de geitenkaas en besprenkel met de olie. Verdeel de vijgen over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 10 min de oven. Haal de vijgen uit de oven, besprenkel met de cremaceto en garneer met de pecannoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
20 g ongebrande pecannoten
100 g chavroux frais nature 45+ kaas
1 tl gedroogde rozemarijn
8 verse vijgen
1 el olijfolie mild
1 el cremaceto balsamico
Dit heb je nodig
bakplaat
bakpapier