Vegan havermoutpap met framboos
Van deze vegan havermoutpap met framboos word je framblij!
Aan de slag
Doe de havermout en de amandeldrink in een pan, breng aan de kook en laat in 8-10 min. op laag vuur inkoken tot pap. Roer regelmatig. Hak ondertussen de pistachenoten grof.
Halveer ondertussen het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Verwarm de frambozen in een steelpan met het merg op middelhoog vuur ca. 3 min. en prak met een vork tot een puree.
Verdeel de havermoutpap over de kommen. Schep de frambozenpuree erover en maak met een lepel een mooie ‘swirl’. Garneer met de gehakte pistachenoten.
Vegan havermoutpap met framboos
Van deze vegan havermoutpap met framboos word je framblij!
null personen
355 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Doe de havermout en de amandeldrink in een pan, breng aan de kook en laat in 8-10 min. op laag vuur inkoken tot pap. Roer regelmatig. Hak ondertussen de pistachenoten grof.
Halveer ondertussen het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Verwarm de frambozen in een steelpan met het merg op middelhoog vuur ca. 3 min. en prak met een vork tot een puree.
Verdeel de havermoutpap over de kommen. Schep de frambozenpuree erover en maak met een lepel een mooie ‘swirl’. Garneer met de gehakte pistachenoten.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
160 g volkoren havermout
800 ml amandeldrink naturel
95 g pistachenoten
1 vanillestokje
250 g diepvries frambozen